Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

zakelijk - verblijf

Verblijf en ontspanning

Verblijf

Altha Lingua maakt gebruik van diverse verblijfsmogelijkheden zoals "Hotel Purmerend", "Hampshire Hotels" (met golfbaan) of in de Beemster van het hotel Beemster (eventueel met golf-arrangement) of het zeer luxueuze SPA "fort resort Beemster .

Of misschien geeft u de voorkeur aan een verblijf in een goede "bed en breakfast". Wij regelen het voor u.

Overnachten in hotel Hampshire in PurmerendOvernachten in hotel Purmer tijdens een intensieve taaltraining

Ontspanning

Na een dag intensief trainen, bieden wij u de mogelijkheid heerlijk stoom af te blazen in het nabijgelegen fitnesscentrum. Als cursist van Altha Lingua heeft u kosteloos toegang tot dit sportcentrum waar u gebruik kunt maken van de modernste fitnessapparatuur (inclusief cardio) en sauna.                                                                          

Geeft u de voorkeur aan geestelijke en lichaamlijke ontspanning, dan kunt u terecht bij de zeer luxueuse SPA "fort resort Beemster" en genieten van pure Wellness. Deze SPA is gelegen op nog geen 5 minuten van alle accomodaties. Prijs op aanvraag. http://www.fortresortbeemster.nl/wellness/

 

Daarnaast treft u tevens een wereld van ontspanningsmogelijkheden aan, in het werelderfgoed  waar de Beemster gevestigd is. De omgeving leent zich uitstekend voor prachtige wandelingen en fietstochten.

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua