Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

testimonials - referentie Richmond Interiors

 

Referenties: Richmond Interiors B.V.

 

De afgelopen twee jaar hebben Jean Paul en ik met veel plezier een aantal taaltrainingen Italiaans bij Altha Lingua gevolgd.

Altha Lingua is een taleninstituut waarop een professionele manier in een prettige sfeer taaltrainingen worden gegeven.

De lessen waren zeer intensief, maar door de plezierige manier van lesgeven, vloog de tijd voorbij. Onze leraar kon de (ingewikkelde) lesstof altijd goed toelichten en uitleggen. Bovendien leerde hij ons veel van de Italiaanse cultuur.

Omdat wij de taal regelmatig in ons werk gebruiken, hebben wij onze progressie in de taal duidelijk kunnen merken. Na twee jaar hebben wij de training met het gewenste resultaat kunnen afsluiten. De verkoopgesprekken en telefoongesprekken gaan inmiddels goed.

Wij kunnen ons goed verstaanbaar maken in de Italiaanse taal. Het belangrijkste is om nu onze woordenschat te vergroten en de grammatica ook in de spreektaal toe te passen! Uiteraard zullen wij nog actief met de taal bezig blijven, zodat de kennis niet verminderd.

Mochten wij in de toekomst nog meer taaltraining nodig hebben voor de Italiaanse taal of voor een andere taal, dan zullen wij zonder twijfel opnieuw bij Altha Lingua aankloppen. Iedereen die een taal wil leren, zullen wij zeker Altha Lingua adviseren!

Nogmaals hartelijk dank voor de afgelopen twee jaar! Het was een ontzettend leuke, maar vooral leerzame tijd!

Lyonne van der Werff
Sales Department

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

 

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua