Francais

English

 

 

 

 

 

 

 

 

testimonials - referentie Sluis Garden

 

Referenties: Sluis Garden • Enkhuizen

Ons bedrijf Garden Seeds BV is al ruim 30 jaar werkzaam als verpakker van groente–, kruiden- en bloemzaden in een kleinverpakkingen. Ons eigen merk Sluis Garden, verpakt in kleurige zakjes met teeltaanwijzing in diverse talen, hangt bij de tuincentra en overige zaadwinkels, voornamelijk in de Benelux.

Op onze zaadverpakking dient een duidelijke teeltaanwijzing te staan in de Franse en Engelse taal. Ook de catalogi wordt in meerdere talen door ons verspreid.

Doordat onze kennis van specifiek de Franse taal onvoldoende is, zeker gezien de vele specialistische vaktermen, is Altha Lingua voor ons een zeer belangrijke en betrouwbare relatie.

Altha Lingua verzorgt onze opdrachten altijd snel, kundig en netjes, zodat het verwerken van de vertaling naar de zakjes en de gidsen gemakkelijk verloopt. Ook bij spoedklussen staat Altha Lingua altijd paraat en worden we eigenlijk nooit teleurgesteld.

Naast de kundigheid en betrouwbaarheid in het verwerken van onze opdrachten is ook heel belangrijk de prettige communicatie die we hebben met Isabelle. Deze combinatie maakt ons tot een tevreden klant !!

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden voor u neem dan vrijblijvend contact met ons op.

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua