Francais

English

Lesmethodes Multimedia

Producten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vacatures als taaldocent bij Altha Lingua

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

E-learning, online taalcursus


Cyberteachers: een professioneel en branchegericht on-line leerplatform voor de vreemde talen.

In combinatie met een taaltraining of los daarvan biedt Altha Lingua taaltrainingen CyberTeachers* aan, voor iedere werknemer.
Deze unieke e-learning is beschikbaar voor Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Portugees, Braziliaans en Nederlands.

Meertalige gebruikersinterface: Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Nederlands, Koreaans, Russisch, Chinees, Portugees en Braziliaans, Japans, Bulgaars en Turks.


De inhoud van de individuele on-line taalcursus wordt aan het profiel, de branche* en de functie van de deelnemer aangepast. De cursist heeft zelfs de mogelijkheid te werken met persoonlijke of professionele documenten, die CyberTeachers® transformeert in interactieve multimedia lessen. CyberTeachers® is vanaf elke computer onbeperkt te gebruiken.
Webtools zoals woordenboek, vertalingoptie en het interactieve talenlab helpen de cursist(e) bij zijn dagelijkse werkzaamheden. Dagelijks wordt er bovendien een Flash-Lesson, een korte les en oefening, per e-mail verstuurd. Zo oefent u iedere dag met de taal en het leren blijft plezierig.
De cursist wordt zo nodig getraind in de specifieke punten die meer tijd en aandacht nodig hebben, zonder onnodige ballast van (oude) bekende leerstof.

Er zijn diverse opties:1,3, 6 of 12 maanden, vanaf € 89,,00, inclusief taalaudit conform het Europese referentiekader.

Zie ook in het menu boven onze taalaudit, onder de kop TAALTEST, om uw taalniveau te kunnen bepalen, conform het Europese referentiekader. Tevens in 8 talen en 14 interfaces.

Voor meer informatie en voor onze tarieven, verwijzen wij u naar ons taleninstituut.      Tel: 0299-690508.

*Cyberteacher kan voor elke gewenste branche gebruikt worden zoals:
management & support, human resources, marketing, verkoop & export, administratie & beleid, financiën & boekhouding, inkoop & voorraad, productie, communicatie, research & development, informatica, telefooncentrale / ontvangst & informatie,etc....
*Altha Lingua is distributeur voor Nederland van o.a. Cyberteachers.

ALTHA LINGUA Taleninstituut
Insulindeweg 9
1462 MJ Middenbeemster
Telefoon: 0299 - 69 05 08
Internet: www.altha-lingua.nl
e-mail: info@altha-lingua.nl
Routebeschrijving FacebookTwitterLinkedin
© Copyright 2017 - Altha Lingua